kezdő oldal

Acél keretes üvegfal
Akvárium üvegfal
Alumínium keretes üvegfal
Biztonsági üvegfal
Festett üvegfal
Fürdőszoba üvegfal
Golyóálló üvegfal
Hajlított üvegfal
Hangszigetelő üvegfal
Harmonika üvegfal
Hőszigetelő üvegfal
Inox keretes üvegfal
Inteligens üvegfal
Konyhai üvegfal
Kültéri üvegfal
Mobil üvegfal
Nano bevonatos üvegfal
Pontmegfogásos üvegfal
Reflexiós üvegfal
Rejtett rögzítésű üvegfal
Robbantott üvegfal
Savmaratott üvegfal
squas üvegfal
Strukturális üvegfal
Strukturált mobil üvegfal
Szegmenses üvegfal
Színes üvegfal
Szorítósines üvegfal
Térelválasztó üvegfal
Üvegfal automata ajtóval

Üvegfal 1

Üvegfal 2

Üvegfal 3

Üvegfal 4

Üvegfal 5

Üvegfal 6

 

Üvegfal 8

Üvegfal 9

 

Üvegfal 10

Üvegfal 11

Üvegfal 12

Üvegfal 13

Üvegfal 14

Üvegfal 15

Üvegfal 16

Üvegfal 7

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az edzett üvegfal kivitelezésénél figyelembe venni a helyi adottságokat. Az üvegfalak vasalatait válasszuk ki, hogy egyensúly legyen a környezettel. Az edzett üvegfal készülhet különböző üvegekből, float üvegből, anyagában szinezett parsol float üvegből, ( bronz, szürke, zöld, kék ), vagy savmart teli esetleg mintás üvegekből.

Az edzett üvegfal megfogása lehet sínes, vagy pontmegfogásos. Az edzett üvegfal sínes megfogása lehet rejtett U profilban, 40 mm-es szorító sínben, 100 mm-es szorító profilban mely takarításkor és nagy forgalmú helyeken az üvegfal védelméről gondoskodik. Az üvegfal beső terek leválasztásakor biztosítja a fényt a leválsztott helységekben is. Az üvegfal mellett nem kell mesterséges fény mellett dolgozni.

A pontmegfogásos edzett üvegfal kivitelezéséhez különbözö pontmegfogókat használhatunk. Az edzett üvegfal kialakítása egyedi alakzatok megvalósítására is módot ad melyhez szinte csak a képzelete szab határt az üvegfal elkészítéséhez. Az edzett üvegfal ajtaja lehet, tolóajtó, lengőajtó. nyíló ajtó. Az edzett üvegfal panelek a jobb hangszigetelés érdekében kerülnek kivitelezésre, és a belseje szerelhető reluxával, mely a helység leválasztását teszi tökéletessé. Ezt segíti az alumíium tokba záródó üvegajtó.

Az edzett üvegfal használható emblémák reklámok megjelenítésére, vagy dekor fóliával kivitelezhető, mely alkalmanként lecserélhető az adott igényeknek megfelelően az edzett üvegfal felületén. Az edzett üvegfal tolófal renszerként mobilfalnak készül mely alkalmanként különböző módon variálható. Az edzett üvegfal készülhet hőszigetelő verzóban, mely télikert oldalfalának, homlokzat üveg-ként üvegfal szerkezetek üvegeként nyújt megrendelőinknek hasznos egyedi megvalósítást.

Az edzett üvegfal biztosítja a használók testi épségének biztonságát baleset eetén. Az üvegfal biztonsági ragasztott üvegből is kivitelezhető, Az íves felületeknél a hajlított ragasztott üveget alkalmazzuk. Az íves üvegfal ívjének megfelelő sablont is elkészítjük az üveg hajlításához.

 Az edzett üvegfal felső rögzítése álmenyezethez ne történjen, mivel statikai tartása nincs. A födém betonhoz acél áthidaló konzolt készítünk, hogy statikailag a tartás meglegyen.